A Gluténról és Ételintoleranciákról Másként Workshop


Gluténról Másként Workshop

Új megvilágításban a gluténérzékenység és az ételintoleranciák.

Szélesebb körű látásmód a ’járvány” szerűen terjedő ételintoleranciákra és gluténszenzitivitásra.

A mai kor fő ellensége a lisztérzékenység vagy más néven gluténérzékenység….tényleg a glutén a ’mumus”?

Valóban annyira ártalmas a gabonafogyasztás? Biztos, hogy életünk végéig tartani kell a szigorú diétát?

Nagy különbség van a cöliákia és a rejtett gluténszenzitivitás között. Laktózintolerancia, szója, tojásallergia vagy mogyorófélék?

A workshop alkalmával kicsit más szemszögből is megközelítjük a témát és segítséget adunk a radikálisan megváltozott étrend könnyed kialakításában!

Tarts velem, hogy ezt a kardinális témát kibogózzuk szakképzett dietetikusunkkal és hasznos tanácsokkal könnyíthesd mindennapi életedet.

  • Mi a különbség az ételallergia és az intolerancia között?
  • Fő tünetek, légúti vagy bőrkiütések?
  • Mi az a hisztamin?
  • Mi az a glutén pontosan?
  • A búza enzime és a növényvédő szerek kapcsolata
  • Miért okozhat áteresztő bélszindrómát?
  • Autoimmun folyamatok
  • Keresztreakciók
  • Alternatív gabonák, helyettesítésre egyszerű és hasznos javaslatok
  • Lelki ok, mit jelent pontosan a gabona allergia?
Helyszín:
Ár: HAMAROSAN

Időpont:

Jelentkezem

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Cím (kötelező)

    Melyik Workshopokra szeretnél jelentkezni?

    Tárgy

    Üzenet